Produk

AC-14 SB HHP Jangkar

AC-14 SB HHP Jangkar

China AC-14 SB HHP Jangkar: AC-14 SB Type HHP JangkarBahan: Casting SteelBobot: 75kgs-30000kgsRampung: Black Painted.​

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China AC-14 SB HHP Jangkar:
AC-14 SB Tipe HHP Jangkar

Bahan: Casting Steel

Bobot: 75kgs-30000kgs

Rampung: Dicet Ireng.

Bobot Jangkar AC-14 HHP:

Kanggo rincian liyane, hubungi kita.

Katrangan / ukuran bisa uga beda karo barang, hubungi kita nalika pesen.

Panas Tags: AC-14 SB HHP Anchor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.