Produk

Winch kargo
  • Winch kargoWinch kargo

Winch kargo

Kargo Winchheave Snatch Blocks(41795-3.telung Cargo Pusher Blocks54126.siji Kabel Whip Fleksibel,100 ft (54127) lan siji HeavyDutv Eauipment Chest (54130). ..a teolacement Partscunico njaga stok laroe kabeh macem-macem komponen C130 Harcules AirCarooWinch.lan bakal njaga dhukungan spaceparts kanggo 2200 unit sing diinstal 41750-3-41 unit saiki lan layanan. Mil-Specs lan areshioped karo certificate lengkap conformance.An pesawat cargowinc spare parts dhaftar kasedhiya ing request.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kargo winch

Tipe Winch

Drum lan kabel sing didorong motor portabel

Pasukan Angkut Langsung

4000 lbs utawa 1814 kg

Kabel Speed

0 nganti 36 ftmin utawa 0 nganti 10,8 m / min

Panjang Kabel Standar

100 ft utawa 30,48 in

dawa kabel opsional

125 ft utawa 38.1m

Diameter kabel

.250 utawa 6,35 mm

Ngurangi Gear

Variabel saka 316:1 nganti 900:1

Cargo Winch Motor

2 hp utawa 1,5 kw

Tegangan operasi

26 kanggo 28v dc

Saluran Saiki

145 amp (maks)

Tipe Konektor

AN2552-3A wadhah

Suhu Operasi Sekitar

-65F kanggo 140F utawa-54C kanggo 6oc

Cargo Winch Dhuwur

18,0 ing utawa 457 mm

kargo Winch Length

27,5 ing utawa 698 mm

kargo Winch Jembar

18,0 ing utawa 457 mm

kargo Winch Bobot

190 lb utawa 86,18 kg

Perlengkapan Aksesori sing Disaranake

PN41951 Heavy Duty Kit

Heave Snatch Blocks(41795-3.telung Cargo Pusher Blocks

54126.1 Kabel Whip Fleksibel, 100 ft (54127) lan siji Heavy

Dutv Eauipment Chest (54130).Kanggo nyepetake penanganan

1eavv mbukak kargo liwat sawetara narik tuku, limang kaping

pamblokiran heave reauired

aro..a teolacement Parts

cunico njaga Simpenan laroe kabeh macem-macem komponen saka

C130 Harcules AirCarooWinch.lan bakal njaga papan

support bagean kanggo 2200 diinstal 41750-3-41unit currentlv ing

service.Kabeh C-130 pesawat carpo winch bagean panggantos sing

diprodhuksi ing sesuai karo ditrapake Mil-Specs lan sing

dikirim kanthi sertifikat lengkap kesesuaian.Kargo pesawat

dhaptar suku cadang winc kasedhiya ing panyuwunan.



Panas Tags: Winch kargo, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.