Produk

Hidrolik ganda (multiply) drum mooring winch

Hidrolik ganda (multiply) drum mooring winch

Drum hidrolik ganda (multiply) mooring winch. Mekanisme operasi kanggo rem lan cluthes dirancang kanggo operasi manual sing gampang lan aman, nanging bisa uga dioperasikake kanthi jarak jauh dening silinder hidrolik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hidrolik ganda (multiply) drum mooring winch

Nduwe desain sing kasar, bantalan perunggu pamisah tugas abot lan rem ukuran sing cukup. Mekanisme operasi kanggo rem lan cluthes dirancang kanggo operasi manual sing gampang lan aman, nanging bisa uga dioperasikake kanthi jarak jauh dening silinder hidrolik. Rem gampang diatur, lan kabeh pasukan eksternal ditransfer menyang konstruksi dek liwat bolt pondasi. Ora ana konstruksi baja sing dilas khusus, luwih fleksibel kanggo variasi winch laut bisa kedadeyan. Penataan iki uga nduweni mupangat kanggo nggawe transportasi winch luwih gampang lan luwih murah. Operasi cluth manual karo spindles kanggo winches kanggo winches saka 16 ton daya tarik lan munggah. Desain winch nyedhiyakake akses gampang menyang kabeh titik kanggo pelumasan lan pamriksa. Gear bisa dikirim minangka jinis mbukak karo tutup pangayoman baja, utawa minangka gir babar blas terlampir karo adus lenga.


Spesifikasi teknis utama:

Tarik Rated (kN)

Kacepetan Dirating (m/min)

Kapasitas Drum (m)

Daya Motor (kW)

10

≥12

Ф10х150

5.5

20

≥12

Ф15х150

11

30

≥15

Ф17х150

15

40

≥15

Ф18х150

22

50

≥15

Ф20.5х150

30

75

≥15

Ф26х200

45

80

≥15

Ф26х200

45

100

≥15

Ф30х200

45

125

≥15

Ф30х200

75

160

≥15

Ф32х250

75

200

≥9.6

Ф41х250

75

250

≥9.6

Ф44.5х250

90

315

≥7.8

Ф52х250

90

400

≥7.8

Ф56х250

110

450

≥7.8

Ф56х250

110

500

≥7.8

Ф58х250

110

560

≥6

Ф64х250

132

600

≥6

Ф64х250

132

650

≥6

Ф70х250

132

1000

≥4

Ф85х250

132

1200

≥4

Ф95х250

160

1500

≥4

Ф95х250

200

1800

≥4

Ф95х250

250

2000

≥4

Ф100х250

270

Panas Tags: Drum hidrolik ganda (multiply) mooring winch, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.