Produk

Penggemar Laut

Penggemar Laut
Produsen lan pabrik penggemar penggemar ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Fan, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • CWZ Marine ukuran cilik Axial Flow FanGeneral:Marine ukuran cilik sumbu penggemar cocok kanggo ventilasi pawon, lavatory, bulkhead, panggonan umum lan kamar rapat etc ing angkatan laut lan kapal dagang.

  • CEL CXL Kipas Centrifugal Laut ukuran cilikCWL(CXL)seri penggemar centrifugal ukuran cilik laut bisa nyebul hawa, hawa segara sing ngandhut uap uyah, lan hawa korosif sing ngandhut uap minyak. Bisa digunakake kanggo ventilasi pawon, jamban, lemari. , kamar patemon lan saben kabin, uga panggonan liyane cocok industri kimia tanah lan metalurgi.

  • CSL Water drive Marine Centrifugal FanCSL seri penggemar centrifugal, seri iki seneng gelar anti-mbledhos dhuwur lan saged langsung njabut utawa ducting campuran gas kebakar lan mbledhos utawa uap uga sing gas beracun utawa mbebayani, minangka peralatan sistem penting kanggo tanker lenga. lan prau kimia.

  • JCZ CZ Marine Axial Flow FanCZ seri penggemar aksial marine sing bisa nyebul hawa, udara segara sing ngemot uap uyah, lan hawa korosif sing ngandhut uap lenga lan uap asam jumlah cilik sing diasilake dening penguapan alam saka baterei. Padha cocok kanggo kabin. ventilasi udara uga ventilasi ketel, uga ditrapake kanggo papan liyane sing cocog.

  • DZ Low Noise Explosion Explosion proof Axial Flow FanThe DZ seri low noise aksial-flow fan nggunakake wilah rwaning amba dawa chord gedhe, ing warping spasial, jinis kepekso foliate, entuk saka sinau sumber akustik, nggunakake alon-kacepetan revolusi, ing cara desain koefisien dhuwur meksa kang tekan project kudu jumlah angin, request meksa angin, bebarengan uga nimbulaké blower online duwe efficiency dhuwur, gangguan kurang, konsumsi energi provinsi, gerakan anteng karakteristik.

  • WEXD Low noise Side wall Axial Flow FanWEXD seri penggemar kasusun saka maju Sapuan agul-agul maju lan motor penggemar khusus saka swara kurang rotor njaba utawa rotor njero. Iku drive langsung. Desain kothak kothak gampang dipasang ing tembok beton, tembok bata utawa panel tembok ditekan baja ringan.

  • CBZ Marine Explosion proof Axial Flow Fan CBZ seri bledosan-proof axial flow fan kanggo panggunaan laut dirancang lan diprodhuksi miturut GB 11800-89 (Marine Explosion-proof Axial Flow Fans), lan katrangan umum lan peralatan listrik sing tahan bledosan d saka GB3836- 83 Aparat listrik kanggo atom-sphere mbledhos lan Peraturan kanggo Konstruksi lan Klasifikasi Kapal Baja Laut.

  • CZF Marine Exhaust Blower Axial FanCZF seri marine axial flow fans (penggemar) minangka jinis anyar lan ngirit energi, lan penggemar swara kurang. Padha cocok kanggo ventilasi kamar lan uga ditrapake kanggo panggonan liyane sing cocog.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Penggemar Laut digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Penggemar Laut manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.