Produk

Mooring Bollard

Mooring Bollard

Bollard mooring dirancang lan dibentuk miturut kapasitas berthing, struktur dermaga kanggo nyukupi safety lan penak kanggo kapal sing adoh saka dermaga, mooring, pindah berth, ngowahi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mooring Bollard

Bollard mooring dirancang lan dibentuk miturut kapasitas berthing, struktur dermaga kanggo nyukupi safety lan penak kanggo kapal sing adoh saka dermaga, mooring, pindah berth, ngowahi. Bollard laut kasusun saka cangkang, bolt, nut, mesin cuci, piring jangkar lan pengisi jantung kolom. Bahan saka bollards utamané casting baja, casting wesi. Rentang spesifikasi nominal

saka 50KN kanggo 2000KN.

Kita nyedhiyakake meh kabeh jinis bollard laut:
bollard salib tunggal,
dobel salib bitts bollard,
bollard miring sing dilas,
bollard dobel bitt,
bollard bitt tunggal,
CVI-Bollards,
A.S.A Tipe bollard,
jinis ginjel bollard,
jinis tanduk bollard,
Tipe R,
Tee head bollard
jinis liyane dock bollards.

Kita uga bisa ngasilake bollards miturut syarat khusus pelanggan. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.


Panas Tags: Mooring Bollard, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan