Produk

Pelampung Tambat Baja

Pelampung Tambat Baja

Pelampung tambatan baja akeh digunakake kanggo tambatan jangkar kapal. Ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing dhasar banyu kanthi rantai jangkar. Kapal bisa nindakake operasi ing ngisor iki nalika taman: ngisi daya, sheltering, degaussing utawa siyaga etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pelampung Tambat Baja

Pelampung tambatan baja akeh digunakake kanggo tambatan jangkar kapal. Ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing dhasar banyu kanthi rantai jangkar. Kapal bisa nindakake operasi ing ngisor iki nalika taman: ngisi daya, sheltering, degaussing utawa siyaga etc.

Bahan:Baja lan Kapenuhan Busa Poliuretan Sel Tertutup

wangun:Bulat, Silinder

ukuran:Spesifikasi Beda Cocog kanggo Tonnage Kapal sing Beda

warna:Abang, Ijo, Kuning, Oranye lsp.

Kita bisa nyedhiyakake layanan desain lan produksi lan layanan pangolahan sampel uga.

Kanggo rincian liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Fitur utama:

1. Resistance Korosi Dhuwur

2. Pangopènan Trep lan Biaya Pangopènan Kurang

3. Kanthi gandheng lan nutup Konstruksi Unsinkable

4. Good Waterproof Performance

5. Ngurangi Tabrakan karo Prau

6. Apung Kuwat

7. Jaga Lingkungan




Panas Tags: Steel Mooring Buoy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan