• rantai jangkar

Babagan awake dhewe

Yangzhou LIG Marine Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi lan dodolan bagean laut.Produk utama yaiku jangkar, rantai jangkar, perlengkapan, aksesoris yacht, tali kawat lan pengikat wadhah. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat produk laut kayata LR, BV, ABS, NK, KR, RINA, DNV-GL, CCS, lsp.

Maca liyane