Produk

Aksesoris kaca tingal

Aksesoris kaca tingal
View as  
 
  • Aplikasi Ngalih Kontrol:1.Suhu:-25C一+45C2.Ana tetes embun alt-asu lan kabut lenga3.Ana shck lan geter getaran periodik:22.5,kemiringan melintang: 22.5Tegangan sing dirating saka saklar Kontrol yaiku 380V utawa 440V. Grage proteksi yaiku IP56.

  • Kothak Kontrol lan pengontrol masterKothak kontrol laut iki bisa ngontrol rem wiwitan, mlaku, mlaku bali, ngganti kacepetan lan proteksi motor multi-kacepetan kutub telung fase kanggo mesin nyopir, kayata kaca mata angin ,warping capstan lan winch mooring kanthi kerjasama saka master marine.controller

  • Circuit BreakerProtects saka sirkuit cendhak banget mbebayani nglindhungi motor listrik saka windlass interrupts tension kanggo windlass yen dikarepake.

  • Remote ControlKanthi remot kontrol nirkabel diinstal sampeyan bakal duwe kontrol lengkap windlass ngendi wae sampeyan ing Papan. Kontrol kasebut kalebu pemancar lan teceiver.

  • Solenoid Ngoperasikake windlass jangkar utawa sistem winch saka 400 kanggo 1600 watt 12 & 24 volt. Ing Solenoids kanggo munggah-mudhun ngalih lan cnabe digunakake magepokan karo ngalih kelompok.

  • Ngalih Footswitch UP & DOWN kanthi tutup safety kanggo nyegah operasi tombol push sing ora disengaja. Biasane dipasang ing dek cedhak windlass jangkar. Didol ing pasangan.

  • AC Handswitch Kontrol genggam kedap banyu sing dipasang kanthi gampang. Saklar tangan mung digunakake kanggo motor AC telung fase.

  • AC HandswitchKontrol genggam kedap banyu sing dipasang kanthi gampang. Hand-swich mung digunakake kanggo motor A.C loro-phase.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Aksesoris kaca tingal digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Aksesoris kaca tingal manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.