Produk

Kerekan

Kerekan
Produsen lan pabrik hoists ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Kita minangka Kerekans kualitas dhuwur sing digawe ing China, kanthi keahlian sing canggih. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kerekans, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa nyedhiyakake dhaptar rega.
View as  
 
  • Tipe Eropa Low Headroom Elctric Wire rope HoistsEuropean jinis kabel listrik hoist duwe struktur kompak, stroke ngangkat efisien dhuwur, operasi Gamelan, orane katrangan aplikasi sudhut lan karakteristik liyane. Struktur kabeh gampang dicopot lan dipasang, lan pangopènan trep. Utamané ing pabrik anyar, kang ing kondisi dhuwur pancet, dhuwur lifitng iku bisa èfèktif tambah. Bisa nyuda biaya konstruksi.

  • Tipe Eropa Low Headroom Elctric Wire rope HoistEuropean jinis kabel listrik hoist nduweni struktur kompak, stroke ngangkat efisien dhuwur, operasi lancar, ruang lingkup aplikasi sing amba lan karakteristik liyane. Struktur kabeh gampang dicopot lan dipasang, lan pangopènan trep. Utamané ing pabrik anyar, kang ing kondisi dhuwur pancet, dhuwur lifitng saka iku bisa èfèktif tambah. Bisa nyuda biaya konstruksi.

  • Suspension Type Mini Electric Wire Rope HoistSuspension type mini electricwire rope hoist wis tekan standar internasional babagan produksi lan desain, sing njamin keamanan panggunaan. Iki nggunakake sumber daya sipil 220V, saengga cocog kanggo panggunaan saben dina, jalur produksi industri, logistik barang lan liya-liyane. Kualitas unggul luwih bisa ditampilake nalika digunakake ing gudang, dermaga lan papan kerja sing sempit. Wis kaluwihan saka wangun ayu, struktur cukup, instalasi trep, gangguan cilik lan panggunaan aman.

  • Hoist Listrik Tipe Fixed Foot-mounted Electric Hoist Fixed type electric wire rope hoist nduweni kaluwihan saka struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, pangopènan sing efisien lan prasaja. Kualitas unggul luwih bisa ditampilake nalika digunakake ing gudang, dermaga lan papan kerja sing sempit. bisa digunakake ing pabrik, tambang, tenaga listrik, situs konstruksi kanggo nginstal mesin, ngangkat barang, mbukak lan mbongkar kendaraan.

  • BCD Type Exlosion proof Electricc Wire Rope HoistBCD tipe explosion-proof electric wire rope hoist adaptasi karo lingkungan ing pabrik sing duwe gas mbledhos sing dibentuk saka gas sing bisa kebakar, uap lan sir sing kelas tahan bledosan kurang saka kelas B utawa kelas C lan kelas kontak. luwih saka klompok T4 (135℃). Awak utama iku bisa hanging ing I-beam kanggo mindhah terus utawa kurva, utawa diinstal ing krenjang tetep kanggo nggunakake ngangkat obyek abot.

  • Blok Tali Kawat Tuas ManualBlok tali kawat tuas manual minangka jinis produk mesin angkat sing aman, efisien, awet, lan anyar. Wis telung fungsi gedhe: ngangkat, narik lan tensioning. Lan kabeh struktur iku cukup, kanthi koefisien safety dhuwur lan umur layanan sing dawa. Bagéan utama iku adapts baja kualitas dhuwur, kang nggawe aman lan awet.

  • Aluminium Alloy Manual Lever Wire Rope BlockTutup blok tali kawat tuas iki digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi. Lan tali kabel sing cocog nduweni daya patah lan resistensi abrision sing dhuwur banget. Kita bisa ngatur dawa tali kabel sing cocog miturut kabutuhan pelanggan. Iki ditrapake kanggo pabrik, tambang, situs konstruksi, dermaga, transportasi lan liya-liyane, utamane cocog kanggo traksi sudut, kerja ing njaba lan papan sing sempit.

  • Anti-corrosion Chain HoistThe Lingkup Aplikasi: Digunakake ing lingkungan korosif kanggo ngindhari kontaminasi karat. Paling umum digunakake ing industri panganan lan omben-omben, kanggo panggunaan lepas pantai lan ing industri kimia lan petrokimia. Nyatane digunakake ing ngendi wae ing ngendi karat bakal nyebabake kontaminasi utawa gagal / rusak durung wayahe. We offer saka manufaktur terkemuka minangka suspensi pancing utawa ing troli monorel kabeh dioperasikake kanthi manual lan sawetara diwenehake nganggo tangan stainless steel lan rantai beban.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Kerekan digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Kerekan manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.