Produk

T Tipe Dock Bollard

T Tipe Dock Bollard
T Tipe Dock Bollard suppliers, produsen lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. We are high quality T Tipe Dock Bollard digawe ing China, kanthi pakaryan majeng. Sampeyan bisa yakin tuku T Tipe Dock Bollard, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Tee Head Type Single Dock BollardT head type dock bollard bisa nangani 10 nganti 200 ton kapasitas bollard.

  • T Type Dock BollardFitur tipe T Dock Bollard1. Desain sing kuwat lan tahan lama;

  • Fitur saka T jinis Dock Bollard1. Desain sing kuwat lan tahan lama;

  • T sirah BollardT-kepala bollard bisa nangani ngarepke mbukak baris luwih saka siji bitt lan ginjel shaped bollard. Digunakake ing macem-macem galangan kapal, dermaga lan aplikasi laut ing saindenging pesisir Amerika lan Eropa. Kajaba bollard T-head, kita uga nyedhiyakake bollard keamanan laut liyane: bollard bitt tunggal, bollard bitt ganda, bollard staghorn, bollard tipe R, bollard berbentuk ginjel, bollard standar liyane. Produk sing disesuaikan miturut gambar pelanggan uga diidini. Kanggo informasi luwih spesifik, please email kita.

 1 
Tuku teknologi dhuwur lan canggih T Tipe Dock Bollard digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China T Tipe Dock Bollard manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.