Produk

Offshore Mooring Chain

Offshore Mooring Chain
Pemasok Offshore Mooring Chain produsen lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Offshore Mooring Chain, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • China R5 Offshore Stud Link Mooring Chain: R5 Offshore Stud Link Mooring Chain minangka chain mooring kelas paling dhuwur kanggo sistem mooring, kanthi kinerja apik ing banyu segara. Rantai iki wis dikenalake kanggo syarat sing luwih dhuwur ing lapangan lepas pantai minyak lan gas.

  • China R4S Offshore Stud Link Mooring Chain: R4S Offshore Stud Link Mooring Chain punika chain standar dhuwur kanggo sistem mooring kanggo proyek lepas pantai, kekuatan munggah 96oN/mm2. Rantai iki bisa diwenehake karo Sertifikat Masyarakat Kelas Internasional.

  • China R4 Offshore Stud Link Mooring Chain: R4 Offshore Stud Link Mooring Chain bisa digunakake ing lingkungan sing ekstrim ing platform lepas pantai minyak utawa gas, diameter maksimal nganti 162mm, beban bukti nganti 17596KN.

  • China R3S Offshore Stud Link Mooring Chain: R3S Offshore Stud Link Mooring Chain luwih apik tinimbang R3 Grade mooring chain, bahan bahan luwih dhuwur, chain mooring iki bisa digunakake kanggo sistem mooring permanen ing lingkungan ing seawater.Each dawa chain mooring kudu dipriksa kanthi teliti sadurunge dikirim menyang klien kita.

  • China R3 Offshore Stud Link Mooring Chain: R3 Offshore Stud Link Mooring Chain kasedhiya ing kabeh ukuran saka 76mm nganti 185mm, chain mooring kita disetujoni dening LR, ABS, DNV, GL, BV, RINA, NK, KR lan API. Kabeh ranté duwe finish kaya cacing sing konsisten karo cara manufaktur lan bebas saka cacat.

  • Rantai Stud Offshore1. Dhiameter: 34mm~162mm2. Kelas: R3, R3S, R43. Tarik Beban Range: 745kN~17596kN4. Breaking Load Range: 1065kN~22321kN5. Bahan: Offshore Mooring Chain Steel6. Sertifikat: CCS, ABS, BV, DNV, GL, KR, LR, NK, RINA lsp.7. Layanan khusus kasedhiya

  • Stud Link Mooring Chain1. Dhiameter: 34mm~162mm2. Kelas: R3, R3S, R43. Tarik Beban Range: 745kN~17596kN4. Breaking Load Range: 1065kN~22321kN5. Bahan: Offshore Mooring Chain Steel6. Sertifikat: CCS, ABS, BV, DNV, GL, KR, LR, NK, RINA etc.

  • Rantai Mooring Platform Minyak OffshoreRantayan mooring platform minyak lepas pantai digunakake kanggo ndandani prau ing segara lan supaya ora obah. Rantai mooring lepas pantai ditrapake kanggo sistem produksi minyak laut, platform pengeboran semi submarine, struktur mooring titik siji, fasilitas panyimpenan lan fasilitas panyimpenan ngambang. Rantai mooring kita duwe fitur ing ngisor iki: kekuatan dhuwur, ketangguhan sing apik, tahan karat, anti lemes, tahan nyandhang , kinerja mlengkung kadhemen banget lan kinerja welding.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Offshore Mooring Chain digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Offshore Mooring Chain manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.