Produk

Pancingan

Pancingan
Produsen lan pabrik panyedhiya pancing ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Kita minangka Pancing kualitas dhuwur sing digawe ing China, kanthi keahlian sing canggih. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pancing, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Pancing sworo seru lurus kanthi sekrup safety digawe saka baja karbon dhuwur. Lan ukurane saka 5 * 50mm nganti 11 * 120mm. Bisa digunakake kanthi akeh ing peralatan kemah, peralatan kanggo pusat fitness lan papan dolanan. Kajaba iku, spesifikasi lan tandha khusus bisa digawe miturut kabutuhan pelanggan.

  • Pancing snap lurus bisa digunakake kanggo nyambungake proteksi kanthi cepet lan efektif. Lan sing paling penting lan convinent nggunakake iku mbeta barang. Saben prosedur kasebut dikontrol kanthi ketat kanggo mesthekake kualitas pancingan sadurunge dikirim. Kita ora nate ngidini barang-barang ala mlebu menyang maket lan mesthekake nyedhiyakake produk kualitas lan keamanan kanggo para pelanggan.

  • 320 eye slip pancing karo kancing dirancang kanggo nggunakake karo G80 chain alloy lan tali kawat baja. Bisa ditrapake kanggo shorten utawa pancing chain dawa. Lan struktur saka jinis mripat ndadekake iku bisa digunakake akeh karo pranala omega, link nyambungake lan komponen ngangkat liyane ing akeh kahanan.

  • Seguro De Cadena Tipo Gancho PelicanoMarine Towing Dock Multi-fungsi Rilis Cepet Towing HooksDescriptionPelican pancing ditempa saka baja kualitas paling dhuwur. Iki digunakake kanthi akeh ing macem-macem aplikasi pengiriman lan rigging. Pancing pelican bisa digabung menyang piranti lashing kayata ratchets containership lan turnbuckles. Pelican pancing uga bisa digunakake minangka bagéan integral saka chain stopper, kang digunakake kanggo ngamanake chain jangkar kanggo kelompok saka prau. Bisa ditempa minangka bagéan integral saka bolt Utas kanggo digunakake ing perakitan ratchet.

  • Slip Sekrup Botol BlakeSpesifikasi ProdukWarna BLACKMaterial KELAS U3 lan U4,EN 24Diameter 17 MM nganti 70 MMFungsi STOPPER RANTAI LAUTKekerasan SEPERTI EN 24 MATERIALStruktur AS PER GAMBARPanggunaan/Aplikasi RANTAI JANGKUR Jumlah Pesanan Minimal 1 Potongan

  • J chaser pancing digunakake kanggo njupuk anchor saka dhasar segara nalika panji rusak lan buoy drifted adoh. Chaser chain dirancang kanthi apik kanggo nyegah karusakan ing kabel lan ranté. Bisa nangani jangkar sing bobote 30 ton lan ranté nganti diameter 4½ inci.

 12345...7 
Tuku teknologi dhuwur lan canggih Pancingan digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Pancingan manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.