Produk

Mesin Deck

Mesin dek yaiku mesin dek kapal, yaiku peralatan mekanik sing dipasang ing dek kapal lan minangka bagean penting saka kapal. Mesin dek yaiku peralatan lan piranti mekanik sing dibutuhake kanggo njamin navigasi normal kapal, dermaga kapal, bongkar muat barang, lan bongkar muat penumpang. Mesin dek kapal bisa dipérang dadi mesin dek gedhe lan mesin dek cilik. Utamane kalebu gear kemudi, windlass lan winch, fairlead, mooring pile (tethering pile), roller fairlead, lsp.


  

Aturan kanggo operasi aman saka mesin dek
Artikel 1: Sadurunge operasi
1. Copot tutup kanvas saka mesin, priksa manawa ora ana alangan ing saubengé, lan priksa manawa joystick ana ing posisi netral kanggo nyegah motor lenga ora bisa diuripake nalika pompa hidrolik diwiwiti.
2. Priksa manawa level lenga ing tangki minyak hidrolik normal.
3. Panggunaan daya pesisir kanggo ngoperasikake mesin dek hidrolik dilarang.
4. Sawise wiwitan wiwitan utawa sawise pangopènan, priksa manawa kemudi pompa hidrolik konsisten karo arah panah ing omah pompa. Aja mbalikke pompa hidrolik supaya ora ngrusak pompa hidrolik. Priksa manawa saluran pipa bocor, manawa ana gangguan utawa geter sing ora normal nalika operasi pompa.
5. Sawise konfirmasi sing ndhuwur iku normal, disengage stopper saka geladhak mechanical reversing nangani.
Artikel 2: Ing operasi
1. Nalika ngoperasikake jembatan (yen wis suwe ora aktif), nguripake tutup bypass ing konsol remot kontrol nganti pungkasan ing arah operasi, banjur sambungake batang tutup reversing mesin dek karo aktuator saka silinder remote control.
2. Nalika ngapusi mesin terdampar, push joystick menyang posisi terdampar. Nalika twisting jangkar, loosen rem chain lan sabuk rem manual, lan push gagang kopling menyang posisi jangkar.
3. Pay manungsa waé menyang ngukur meksa ing kothak remot kontrol sak operasi, lan mungkasi operasi yen ngluwihi meksa dirating ing manual.
4. Nalika nangani remot kontrol ing posisi tengah, silinder rem hydraulic saka mesin kabel ing posisi braking, lan lampu abang stasiun remot kontrol ing, nuduhake yen sistem rem bisa digunakake uga.
Artikel 3: Sawise operasi rampung
1. Brake windlass, nutup chain stopper, mbukak kopling, sijine nangani kontrol ing posisi netral, disengage actuator silinder remot kontrol, banjur ngunci gagang karo stopper.
2. Selehake pegangan remot kontrol jembatan ing posisi netral, puterake katup bypass menyang arah BYPASS nganti pungkasan, lan mateni daya pompa minyak.
3. Tutup mesin nganggo tutup kanvas.
View as  
 
  • Hydraulic Folding CraneFoldable Knuckle Boom Crane minangka crane sing dipercaya lan efektif kanggo penanganan kargo umum lan layanan ing kapal lan unit lepas pantai.

  • Crane marineOffshore crane dirancang utamané kanggo platform lenga, platform sumber prau, tongkang etc. Adhedhasar pertimbangan desain API-2C, crane lepas pantai bisa ing kondisi apa inboard angkat, outboard angkat lan angkat personel.

  • Capstan's1. Capstan vertikal sing serbaguna utawa winch listrik tujuan umum kanggo digunakake minangka winch jangkar, pengangkut pot utawa winch davit2. Kothak gear sing kompak lan disegel didorong dening motor magnet permanen sing dipasang kanthi vertikal

  • Winch bukti bledosan listrikï‚·Kapasitas beban: 0.5-32tï‚·Dhuwur ngangkat: 6-30m (bisa disesuaikan)ï‚·Kacepetan ngangkat: 0.3-8m/minï‚·Kacepetan mlaku kerekan: 20m/minï‚·bukti bledosan kelas: Exdâ…¡BT4, Exdâ…¡CT4ï‚·Tugas kerja: M3, M4

  • Kargo Winchheave Snatch Blocks(41795-3.telung Cargo Pusher Blocks54126.siji Kabel Whip Fleksibel,100 ft (54127) lan siji HeavyDutv Eauipment Chest (54130). ..a teolacement Partscunico njaga stok laroe kabeh macem-macem komponen C130 Harcules AirCarooWinch.lan bakal njaga dhukungan spaceparts kanggo 2200 unit sing diinstal 41750-3-41 unit saiki lan layanan. Mil-Specs lan areshioped karo certificate lengkap conformance.An pesawat cargowinc spare parts dhaftar kasedhiya ing request.

  • Drum hidrolik ganda (multiply) mooring winch. Mekanisme operasi kanggo rem lan cluthes dirancang kanggo operasi manual sing gampang lan aman, nanging bisa uga dioperasikake kanthi jarak jauh dening silinder hidrolik.

  • Hydraulic Single Drum Mooring Winch:​Duwe desain kasar, bantalan perunggu pamisah tugas abot lan rem ukuran sing cukup. Mekanisme operasi kanggo rem lan cluthes dirancang kanggo operasi manual sing gampang lan aman, nanging bisa uga dioperasikake kanthi jarak jauh dening silinder hidrolik.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Mesin Deck digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Mesin Deck manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.