Produk

Electric Lifting Hoist

Electric Lifting Hoist
Pemasok Electric Lifting Hoist , produsen lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Electric Lifting Hoist, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Electirc Chain Hoist karo TrolleyElectric chain hoist karo troli nahan fitur convinient saka hoist chain manual, lan mbenakake operasi saka kacepetan kurang saka chain hoist manual. Wis kaluwihan saka struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, dhuwur efisiensin lan prasaja pangopènan. Hoist listrik cocok kanggo penanganan material, instalasi peralatan, pertambangan, konstruksi teknik lan liya-liyane.

  • High Speed ​​Electric Chain BlockHigh speed chain elektrik hoist nduweni kaluwihan saka struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, dhuwur efisiensin lan prasaja pangopènan. Hoist listrik cocok kanggo penanganan material, instalasi peralatan, pertambangan, konstruksi teknik lan liya-liyane. Dadi bisa digunakake ing pabrik, tambang, tenaga listrik, situs konstruksi, dermaga lan gudang kanggo nginstal mesin, ngangkat barang, mbukak lan mbongkar kendaraan.

  • HHBB Type Electric Chain Hoist HHBB jinis chain electric hoist yaiku peralatan ngangkat ukuran cilik, sing nduweni struktur kompak, bobot entheng, volume cilik, serbaguna bagean, operasi sing trep lan kaluwihan liyane. Iku kasusun saka motor, drive machenism lan chain wheel. Lan bisa digunakake kanthi akeh ing penanganan material, instalasi peralatan, pertambangan, konstruksi teknik lan liya-liyane.

  • 20Ton-30Ton Heavy Duty Electric Chain HoistTutup 20Ton-30Ton heavy duty chain electric hoist entheng lan kuwat, lan tingkat cooling iku dhuwur. Kajaba iku, desain sealing cocok kanggo lingkungan ing kondisi operasi sing ora apik. Nalika obyek abot wis hanging, ana piranti swich watesan sing bisa nggawe mesin kanthi otomatis mandheg kanggo nyegah chain ngluwihi orane katrangan kanggo njamin safety. Lan piranti rem bisa nyadari rem cepet nalika daya dipateni.

  • DHS Series Electric Chain HoistDHS series electric chain hoist minangka jinis peralatan ngangkat cilik anyar, sing bisa digunakake kanthi efektif kanggo ngangkat, ngangkut, mbukak lan mbongkar. Bisa digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri bengkel pangolahan, gudang, dermaga, situs konstruksi, kabeh jinis toko lan jalur produksi sing dimodernisasi. Tutup kasebut digawe saka baja paduan kualitas dhuwur, sing ndadekake cahya lan padhet. Kanthi desain sealing sing sampurna, bisa digunakake ing lingkungan sing ora apik.

  • DHP Type Electric Chain BlockDHP jinis chain elektrik hoist utamané digunakake kanggo tank lenga gedhe, pigura climbing. Dadi, uga dikenal minangka klompok hoist listrik crane. Iku cocok kanggo lelungan cilik-kacepetan cilik penanganan materi, instalasi peralatan, pertambangan, construction engineering lan ing. Lan nduweni karakter kacepetan ngangkat alon, bobot entheng, awak hard lan nyandhang cilik.

  • PK Type Electric Chain HoistPK jenis electrical chain hoist minangka piranti angkat lan operasi, sing bobote ngangkat saka 125kg nganti 2000kg. Nduwe kaluwihan volume cilik, bobot entheng, operasi fleksibel lan liya-liyane. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem papan, kayata industri manufaktur, komersial, industri layanan lan liya-liyane, minangka peralatan sing cocog kanggo nambah kahanan kerja lan efisiensi kerja.

  • Low Headroom Electric Chain HoistLow headroom chain elektrik hoist minangka jinis peralatan ngangkat super rendah. Tutup kasebut adaptasi karo paduan aluminium berkualitas tinggi, sing nggawe apik lan entheng. Cocog kanggo papan kerja kanthi dhuwur tanduran sing luwih murah nanging duwe panjaluk sing ketat kanggo dhuwur angkat. Iki utamané nuduhake kaunggulan kanggo pabrik sauntara, utawa ing ngendi papan ngangkat kudu digedhekake kanthi efektif.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Electric Lifting Hoist digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Electric Lifting Hoist manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.