Produk

Marine Stockless Anchor

Marine Stockless Anchor
Pemasok Marine Stockless Anchor , produsen lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Marine Stockless Anchor, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • U.S.N. Stockless AnchorWe wis dadi supplier jangkar laut wiwit 1996, kalebu Stockless Anchor, Stock Anchor, High Holding Power Anchor lan Offshore Anchor. Sertifikat ABS, LR, BV, LR, DNV, GL, KR, IRS, CCS kasedhiya kanggo produk kita. Kanthi kauntungan saka sudhut sumber, kualitas apik lan layanan banget, kita bisa dadi partner dipercaya ing China.

  • US Navy Stockless AnchorThe U.S.N stockless anchor minangka jangkar stockless konvensional sing paling umum digunakake. Utamane digunakake kanggo kapal teknis, kapal penyelamat, digunakake minangka jangkar posisi.

  • 95 SPEK AnchorSpek anchor minangka salah sawijining jinis jangkar tanpa stok. Jangkar Spek diowahi saka jangkar Hall, sing inti saka sirah jangkar dumunung ing tengah garis tengah pin menyang ngisor. Struktur jangkar Spek dicirikan yaiku ana piring mahkota jangkar lan tulang rusuk penguat ing mahkota jangkar. Mulane, cakar jangkar gampang diuripake ing lemah lan nduweni stabilitas sing luwih apik. Menapa malih, nalika ngumpulake jangkar, flukes kasebut tetep munggah kanthi alami lan langsung langsung nalika ndemek piring awak supaya ora ngrusak plating cangkang.

  • China Tipe M SPEK Jangkar: Tipe M Spek JangkarM Tipe SPEK Jangkar punika apik jangkar karo titik gravitasi ngisor adhedhasar hall jangkar, Anchor fluke grounded gampang, luwih stabilitas, nalika SPEK Jangkar haul munggah, jangkar fluke bakal nguripake liwat marang lambung, sing ora bakal ngrusak awak kapal.

  • Baldt Stockless AnchorBaldt AnchorBaldt anchor minangka jangkar stockless umum, biasane digunakake minangka jangkar bower.

  • Hall Type Stockless AnchorHall Type Stockless anchor digunakake akeh ing macem-macem kapal laut, diprodhuksi minangka GB / T 546-1997, gambar desain lan produksi jangkar kita wis disetujoni saka LR, ABS, BV, DNV, KR, NK, GL, IRS lan CCS klasifikasi masyarakat. Saben jangkar bisa diwenehake karo sertifikat klasifikasi.

  • JIS Stockless AnchorJapan stockless anchor minangka jinis normal stockless anchor. Jangkar stockless Jepang normal duwe bal cilik ing fluke.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Marine Stockless Anchor digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Marine Stockless Anchor manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.