Produk

Sinker

Sinker
Pemasok Sinker Pabrik lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Sinker, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Marine Buoy SinkersMarine buoy sinkers digunakake kanggo nambah bobot dhewe kanggo buoys supaya njamin penyebaran prajurit aman saka mooring lan pandhu arah buoys.

  • Cast Iron SinkerPerusahaan kita nyedhiyakake sinker wesi sing digunakake kanggo kapal lan tandha navigasi. sinkers kita ketemu standar Eropah. Kita bisa ngatur kabeh spesifikasi sinkers kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

  • Mooring sinker digunakake kanggo mesthekake penyebaran aman saka mooring lan tandha pandhu arah / buoys. Iku tetep imbangan mooring buoys utawa tandha navigasi kanthi nambah bobot. Perusahaan kita nyedhiyakake sinkers mooring ing macem-macem bobot lan ukuran. Bahan saka sinkers mooring bisa beton utawa wesi tuang.

  • Oval Cast Iron Sinker1. Tipe: Sinker2. Bahan: Besi 3. Wujud: Oval4. Ukuran: minangka request5. Bobot: kaya sing dikarepake (0.5ton ~ 10ton)6. Proses: casting/welding7. Aplikasi: platform lepas pantai8. Sertifikat: CCS, BV, DNV, ABS dll.

  • Oval Mooring SinkerOval mooring sinkers digunakake kanggo mesthekake penyebaran aman saka mooring lan tandha pandhu arah. Sinker mooring kasedhiya ing macem-macem bobot lan ukuran. Bahan kasebut yaiku beton utawa wesi tuang. Kita nggawe sinkers miturut gambar pelanggan.

  • Cast Iron Mooring SinkerCast sinkers mooring digunakake kanggo sistem mooring platform lepas pantai kayata mooring buoys utawa tandha navigasi, digunakake minangka bobot imbangan.

  • Beton Tambat 1. Tipe: sinker2. Bahan: beton3. Ukuran / Bobot: customed4. Wangun: kothak / oval / bunder / customed5. Castings Non-standar Customed6. Aplikasi: offshore engineering7. Disetujui dening CCS lan masyarakat klasifikasi liyane

  • Steel Cased Concrete SinkerOur exporting sinkers meets the European standard. Iki digunakake kanggo nambah bobot lan njaga keseimbangan kanggo kapal, sistem mooring, tandha navigasi.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Sinker digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Sinker manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.