Produk

tali kawat sling

tali kawat sling
pemasok tali kawat sling produsen lan pabrik ing China - Shandong Luchen Heavy Machinery Co, Ltd. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku sling tali kawat, yen sampeyan butuh kutipan, kita bisa menehi dhaptar rega.
View as  
 
  • Sling Tali Kawat SoketSling tali kawat digunakake kanggo aplikasi ngangkat lan rigging sing beda. Tali kawat bisa digunakake minangka sistem dhukungan statis utawa bisa digunakake kanggo mindhah obyek utawa beban. Nggunakake tali jinis iki minangka dhukungan bisa katon kaya dipasang ing jembatan gantung utawa menara. Sling tali kawat bisa dipasang ing crane kanggo mbantu ngangkat lan mindhah beban tugas abot kanthi cara sing aman lan dikontrol.Nalika ana wong sing ngomong babagan tali kabel soket, dheweke nuduhake nempelake soket menyang ujung tali kawat. Socketing, utawa pas soket menyang mburi tali kawat, bisa dumadi ing macem-macem cara, gumantung ing jinis soket. Ana macem-macem jinis soket metu ana sing dijenengi kanggo cara sing ditempelake ing tali kabel.

  • Konektor Jaring Kabel BiasaKategori:Sling RantaiBahan:Tali Kawat Baja GalvanisStandar:GB/T16271-1996.Rincian Kemasan:Kemasan Standar EksporRega Fob:Entuk Rega Paling Anyar SaikiPanggonan Asal:ChinaNyuwun Penawaran Ora apa sing sampeyan butuhake, kirim RFQ sampeyan liwat Email. kaca iki

  • Kabel Malah Bisa Digunakake Minangka Line Lawas Ganti Line AnyarChina Malah Kabel Bisa Digunakake Minangka Line Lawas Ganti Line Anyar pemasok lan produsen - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Pabrik kita duwe mesin canggih lan tim teknis profesional, produk kita yaiku digawe ing China. Welcome tuku kualitas dhuwur Malah Kabel Bisa Digunakke Minangka Line Old Ganti Line New kanggo Luchen Heavy Machinery pabrik, kita bakal nyedhiyani dhaftar rega cukup lan kutipan kanggo sampeyan!

  • China Endless Wire Rope Sling: Tali kawat telas sling wis festured ing softness, TCTerms penundaan liyane, iku cancater kanggo syarat operasional saka papan cilik lan dhuwur mbukak, iku adaptable kanggo syarat khusus saka akeh hoisting ing macem-macem conditons kayata transformer.Shipbuilding lan khusus mesin.(ing endi tandha peringatan ora bisa digunakake minangka titik angkat.)

  • Perlindhungan Pipa Tekanan Tinggi Ing RopeChina Perlindhungan Pipa Tekanan Tinggi Ing pemasok lan produsen Tali - Shandong Luchen Heavy Machinery Co., Ltd. Pabrik kita duwe mesin canggih lan tim teknis profesional, produk kita digawe ing China. Sugeng rawuh tuku Perlindhungan Pipa Tekanan Tinggi ing Rope menyang pabrik Mesin Berat Luchen, kita bakal nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan sing cukup kanggo sampeyan!

  • Spelter Socket SlingsKategori:Sling RantaiBahan:Tali Kawat Baja GalvanisStandar:GB/T16271-1996.Rincian Kemasan:Kemasan Standar EksporRega Fob:Entuk Rega Paling Anyar SaikiPanggonan Asal:ChinaNyuwun Penawaran Ora apa sing sampeyan butuhake, kirim RFQ liwat Email.

  • China Four Legs Spliced ​​Wire Rope Sling:Spesifikasi tali kawat baja ing wangun kanthi beban kerja yaiku: 6 * 37 + FC-1670; 0-90 bisa digunakake yen pelanggan ora duwe syarat khusus. tali konstruksi kanthi beban kerja sing beda, kita bisa ngetung beban kerja konstruksi tali kawat baja sing dibutuhake pelanggan. Miturut Standard GB / T16271-1996.

  • China Double Legs Spliced ​​Wire Rope Sling:Spesifikasi tali kawat baja ing wangun kanthi beban kerja yaiku: 6 * 37 + FC-1670; 0-90 bisa digunakake yen pelanggan ora duwe syarat khusus. tali konstruksi kanthi beban kerja sing beda, kita bisa ngetung beban kerja konstruksi tali kawat baja sing dibutuhake pelanggan. Miturut Standard GB / T16271-1996.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih tali kawat sling digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China tali kawat sling manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.