Produk

pelampung

Pelampung Tambat

Sistem Mooring Buoy kasusun saka sawetara pelampung baja. Konfigurasi sing tepat gumantung saka ambane banyu, syarat lapangan lan kahanan lingkungan. Biasane iku pola papat nganti wolung titik mooring sing digunakake kanggo moor tanker. Saben titik kasusun saka pelampung kaku sing dipasang ing dhasar segara kanthi ranté lan jangkar. Tujuan utama saben pelampung yaiku minangka titik anchoring kanggo kapal tanker. Pelampung kasebut ditambatake ing dhasar segara, mula kapal tanker kasebut ora nganggo jangkar dhewe.
Saben buoy duwe perakitan hawser chain liwat tengah unit buoy, mungkasi ing chainstopper ing kelompok. Pelampung kasebut biasane dipasang karo pancing rilis cepet pindho kanggo medhot sambungan kanthi cepet saka tanker. Hawsers disambungake menyang gandhewo utawa buritan saka tanker ing siji mburi lan kanggo pancing release cepet saka pelampung ing mburi liyane.
Sawise mooring menyang buoys, tanker bisa miwiti (mati) loading kanthi nyambungake tali selang subsea menyang manifold kapal. Pucuk liyane saka selang selang nyambung menyang PipeLine End Manifold (PLEM), dipasang ing dhasar segara utawa pipa liyane sing nransfer produk menyang utawa saka instalasi apa wae sing ana ing pesisir utawa lepas pantai. Yen tanker ninggalake berth, tali selang bakal dilebokake ing dhasar segara, kanggo dijupuk maneh nalika tanker sabanjure teka.


Pengaturan jangkar - Pengaturan jangkar dipasang kanggo nyambungake pelampung menyang dhasar segara. Kanggo saben buoy, petungan prilaku dinamis prédhiksi prilaku buoy kanggo macem-macem angin, gelombang lan kahanan saiki. Petungan kasebut nemtokake susunan sikil jangkar sing paling optimal, lan ukuran macem-macem komponen sikil jangkar.


Komponen dhasar sikil jangkar yaiku:

1〠Jangkar utawa tumpukan, gumantung saka data lemah, kanggo nyambungake sikil jangkar menyang dhasar segara

2〠Rantai jangkar
3〠Chainstoppers kanggo nyambungake chain menyang buoy



















View as  
 
  • Mooring BuoySistem Mooring Buoy kasusun saka pirang-pirang pelampung baja. Konfigurasi sing tepat gumantung saka ambane banyu, syarat lapangan lan kahanan lingkungan. Biasane iku pola papat nganti wolung titik mooring sing digunakake kanggo moor tanker. Saben titik kasusun saka pelampung kaku sing dipasang ing dhasar segara kanthi ranté lan jangkar. Tujuan utama saben pelampung yaiku minangka titik anchoring kanggo kapal tanker. Pelampung kasebut ditambatake ing dhasar segara, mula kapal tanker kasebut ora nganggo jangkar dhewe.

  • Polyethylene Foam Mooring BuoyMooring Buoy kasedhiya ing macem-macem wujud, kayata silinder, tong minyak, peg-top utawa desain khusus. Pelampung mooring digunakake kanggo saluran banyu darat lan aplikasi lepas pantai. Iki dibangun kanthi poliethelin sel tertutup sing tahan banting utawa busa EVA ing saubengé baja tengah, ditutupi kulit njaba poliuretan. Inti umpluk poliethelin nggawe pelampung mooring unsinkable sanajan ing cilik saka karusakan.

  • Pelampung Mooring Silinder Pelampung silinder, pelampung chain-through, pelampung pick-up minangka telung jinis utama pelampung dhukungan, sing digunakake sacara ekstensif ing sistem mooring titik tunggal. Mooring bouys digawe saka bahan komposit kalebu polyurea elastomer materi, PE dhuwur elastis umpluk lan baja. Kita nyedhiyakake kabeh jinis pelampung mooring lan peralatan laut liyane.

  • Floating Mooring BuoyMooring buoy minangka fasilitas mooring penting kanggo mooring kapal. Iki minangka peralatan mooring berbentuk silinder sing ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing ngisor banyu kanthi rantai jangkar. Pelampung tambatan terdiri dari ring tambatan, badan pelampung, rantai jangkar dan jangkar. Ring Mooring digunakake kanggo nggabungake kabel kapal lan nransfer pasukan mooring menyang ring baja saka rantai jangkar. Ring mooring duwe rong wujud: ring mooring tipe flat lan ring mooring tipe insert.

  • Pelampung mooring sing diisi busa digawe saka baja lan busa sel tertutup. Konstruksi unsinkable iki bisa tahan aplikasi mooring paling angel lan lingkungan. Kita nyedhiyakake layanan desain, produksi lan pangolahan sampel pelampung mooring. Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

  • UHMWPE mooring buoy digawe saka bahan polietilen bobot molekul sing dhuwur banget sing bobot molekul luwih saka 2.5 yuta lan struktur kimia yaiku molekul jenuh. Pelampung mooring jinis iki luwih apik tinimbang pelampung modular poliethelin lan pelampung baja. Iki gratis pangopènan lan umur layanan jangka panjang.

  • Marine Steel Floating Mooring BuoyMooring buoys digunakake kanggo mooring kapal kanggo mbayar ulang, papan perlindungan, degauss, siyaga etc.. Iku silinder ngambang fasilitas mooring penting kanggo kapal berthing.

  • Pelampung tambatan baja akeh digunakake kanggo tambatan jangkar kapal. Ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing dhasar banyu kanthi rantai jangkar. Kapal bisa nindakake operasi ing ngisor iki nalika taman: ngisi daya, sheltering, degaussing utawa siyaga etc.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih pelampung digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China pelampung manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.