Produk

Link kanggo chain jangkar

Link kanggo chain jangkar
View as  
 
  • China 32mm U2 Putar Potongan:Bahan: CM490Kelas: U2Kategori: Jangkar RantaiBahan:CM490Sertifikat:CCS,ABS,LR,BVPPanggonan Asal:China

  • R4 Grade Bisa Dilepas C Link〠R4 Grade 2 1/4" Bisa Dilepas C LinkUkuran: 2 1/4"Kelas:R4Mangga hubungi kami kanggo rincian liyane.Kategori:KonektorBahan:R4​Sertifikat:ABSWaktu Pangiriman:30 dinaPanggonan Asal:China

  • Jinis link kenter paling umum digunakake kanggo sambungan saka rong lembar chain mooring, ukuran link connecting jinis kenter padha karo chain tamba.

  • China G2130 Bow Shackle: The bow shackle minangka prodhuksi umum sing digunakake ing industri lepas pantai, shackle iki bisa digunakake ing sauntara lan permanen ing sistem mooring, finish dip galvanis panas.

  • Pear Type LinkPear Type Link minangka jinis link Studless. kanthi siji mburi gedhe lan siji mburi cilik. Iki minangka jinis Joining Link kanggo nyambungake ranté kanthi ukuran lan diameter sing beda-beda.

  • Cincin bunder baja paduan minangka jinis tautan sing paling umum. Nduweni kaluwihan volume cilik, bobot entheng lan kekuatan dhuwur. Lan bisa digunakake kanthi akeh ing tambang, pabrik gedhe, pengiriman, metalurgi, kontraksi jembatan lan liya-liyane.

  • Studless Link Mooring Chain1. Dia.: 34mm~162mm 2. Kelas: R3,R3S,R4 3. Tarik Range Beban: 745kN~15641kN

  • End Link mirip karo Studless Link, lan uga jinis Studless Link, diameter awak End Link 1,2 kaping diametere Studless Link. End Link minangka bagean penting saka Swivel Forerunner.

Tuku teknologi dhuwur lan canggih Link kanggo chain jangkar digawe ing China saka Lig. Minangka salah siji saka China Link kanggo chain jangkar manufaktur, supplier lan pabrik, yen sampeyan pengin njaluk kutipan sadurunge tuku produk kita, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega.