Produk

Busur Jangkar Belenggu

Busur Jangkar Belenggu

Dibandhingake karo shackle lurus, Bow Anchor Shackle nduweni ruang operasi instalasi sing luwih gedhe lan gampang dipasang. Bisa dadi jinis Screw utawa sambungan jinis bolt. Lan sambungan jinis bolt luwih aman lan dipercaya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dibandhingake karo shackle lurus, Bow Anchor Shackle nduweni ruang operasi instalasi sing luwih gedhe lan gampang dipasang. Bisa dadi jinis Screw utawa sambungan jinis bolt. Lan sambungan jinis bolt luwih aman lan dipercaya.


äº§å“ æ 述部分:

Detail Belenggu Jangkar

1. Tipe: Bow Anchor Shackle
2. Spesifikasi: Φ11mm~Φ162mm
3. Kelas: AM1~AM3
4. Bahan: CM370, CM490, CM690, SUS304, SUS316
5. Sertifikat: CCS, ABS, LR, BV, NK, KR, DNV.GL, VR, RS, IRS dll.
6. Lumahing: Self-colored, hot dip galvanis, dicet ireng utawa minangka dibutuhake, etc.

7. Aplikasi: kanggo macem-macem kapal



Panas Tags: Bow Anchor Shackle, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan