Produk

Capstan kang
  • Capstan kangCapstan kang
  • Capstan kangCapstan kang
  • Capstan kangCapstan kang
  • Capstan kangCapstan kang
  • Capstan kangCapstan kang

Capstan kang

Capstan's1. Capstan vertikal sing serbaguna utawa winch listrik tujuan umum kanggo digunakake minangka winch jangkar, pengangkut pot utawa winch davit2. Kothak gear sing kompak lan disegel didorong dening motor magnet permanen sing dipasang kanthi vertikal

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Capstan kang

1. Capstan vertikal sing serbaguna utawa winch listrik tujuan umum kanggo digunakake minangka jangkar winch, pot hauler utawa davit winch

2.Kothak gear sing kompak, ditutup kanthi lengkap didorong dening motor magnet permanen sing dipasang kanthi vertikal
3.Gearbox housings sing marine bahan alloy lan drum punika Stainless stell
4.line hauling saka sembarang arah
5. Gampang disassembled kanggo layanan
6.Per set duwe aksesoris Hand-switch, Foot-switch, Solenoid, Handle







Panas Tags: Capstan's, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.