Produk

Capstans

Capstans

Fitur Capstansâ— Rampung baja tahan karat sing dipolesâ— Capstan Fluted kanggo grip garisâ— Motor sing bisa dibalikâ— Gampang dibongkar kanggo servis: dibongkar saka ndhuwur lan ngisor

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fitur Capstans
â— Rampung baja tahan karat
â— Fluted Capstan kanggo line grip
â— Motor reversibel
â— Gampang dibongkar kanggo servis: dibongkar saka ndhuwur lan ngisor
â- Drum capstan gedhe kanggo tambah baris terus
- Kothak gear didorong kanthi vertikal dipasang ing ngisor dek,
- Pas kalebu saklar tangan, saklar sikil, kothak kontrol lan kunci pas







Panas Tags: Capstans, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Tuku, Quality, Price, Price list, Kutipan