Produk

Kontrol Box lan master controller

Kontrol Box lan master controller

Kothak Kontrol lan pengontrol masterKothak kontrol laut iki bisa ngontrol rem wiwitan, mlaku, mlaku bali, ngganti kacepetan lan proteksi motor multi-kacepetan kutub telung fase kanggo mesin nyopir, kayata kaca mata angin ,warping capstan lan winch mooring kanthi kerjasama saka master marine.controller

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kontrol Box lan master controller
Kothak kontrol laut iki bisa ngontrol rem wiwitan, mlaku, mlaku maneh, ngganti kacepetan lan proteksi motor multi-kacepetan kutub telung fase kanggo mesin nyopir, kayata windlasses ,warping capstan lan winch mooring kanthi kerjasama laut. master.
pengontrol

Tegangan sing dirating saka Control Box & master controller yaiku 380V utawa 440V. Grage proteksi yaiku IP56.

Aplikasi:
1.Suhu:-25C一+45C
2. Ana dewdrops alt-asu lan kabut lenga
3. Ana shck lan geter periodik geter:土22.5,slope melintang:土22.5







Panas Tags: Kothak Kontrol lan pengontrol master, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan