Produk

Ngalih Kontrol

Ngalih Kontrol

Aplikasi Ngalih Kontrol:1.Suhu:-25C一+45C2.Ana tetes embun alt-asu lan kabut lenga3.Ana shck lan geter getaran periodik:22.5,kemiringan melintang: 22.5Tegangan sing dirating saka saklar Kontrol yaiku 380V utawa 440V. Grage proteksi yaiku IP56.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kontrol Switch Aplikasi:
1.Suhu:-25C一+45C
2. Ana dewdrops alt-asu lan kabut lenga
3. Ana shck lan geter periodik geter: 22.5,slope melintang: 22.5
Tegangan sing dirating saka saklar Kontrol yaiku 380V utawa 440V. Grage proteksi yaiku IP56.

Panas Tags: Ngalih Kontrol, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan