Produk

Silinder Mooring Buoy

Silinder Mooring Buoy

Pelampung Mooring Silinder Pelampung silinder, pelampung chain-through, pelampung pick-up minangka telung jinis utama pelampung dhukungan, sing digunakake sacara ekstensif ing sistem mooring titik tunggal. Mooring bouys digawe saka bahan komposit kalebu polyurea elastomer materi, PE dhuwur elastis umpluk lan baja. Kita nyedhiyakake kabeh jinis pelampung mooring lan peralatan laut liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silinder Mooring Buoy

Pelampung silinder, pelampung chain-through, pelampung pick-up minangka telung jinis utama pelampung dhukungan, sing digunakake sacara ekstensif ing sistem mooring titik tunggal. Mooring bouys digawe saka bahan komposit kalebu polyurea elastomer materi, PE dhuwur elastis umpluk lan baja. Kita nyedhiyakake kabeh jinis pelampung mooring lan peralatan laut liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk apa wae, hubungi kita.

Fitur Utama

1. Elastisitas apik

2. Ngurangi Karusakan Tabrakan kanggo Body Pelampung

3. Bobot entheng karo Buoyancy Gedhe

4. Waterproof lan Anto-sinking Kapabilitas

5. Good Compactness lan Good Strength Strength

6. Resistance Korosi Kuwat

7. Kurang Biaya Pangopènan

8. Werna Urip lan Stabil kanggo Identifikasi Gampang

9. Ukuran Pilihan kanggo Milih






Panas Tags: Cylindrical Mooring Buoy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation