Produk

Disengaging Tool lan Toolbox

Disengaging Tool lan Toolbox

Alat Disengaging lan ToolboxDisengaging Tool digunakake kanggo disassembly lan instalasi saka Kenter shackle lan pungkasan shackle saka chain jangkar. Kothak piranti minangka wadhah wesi kanggo nahan alat bongkar. Iki digunakake nalika nindakake, nginstal lan ndandani rantai jangkar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disengaging Tool lan Toolbox

Disengaging Tool digunakake kanggo disassembly lan instalasi saka Kenter shackle lan pungkasan shackle chain anchor. Kothak piranti minangka wadhah wesi kanggo nahan alat bongkar. Iki digunakake nalika nindakake, nginstal lan ndandani rantai jangkar.



äº§å“ æ 述部分:
Rincian Tool & Toolbox Disengaging
1. Tipe: Dissengaging Tool & Toolbox
2. Spesifikasi: Φ11mm~Φ162mm

3. Kelas: AM1~AM3


Panas Tags: Alat lan Kothak Piranti, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan