Produk

Double Numpuk Cone

Double Numpuk Cone

Double Stacking ConeAll item disetujoni dening masyarakat klasifikasi utama

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Double Numpuk Cone
Kerucut sirah kaping pindho
tumpukan pindho
Jarak tengah yaiku: 203, 216, 258, 279mm utawa miturut syarat pelanggan
Hot dip galvanis


China Double Numpuk Cone:
1. Kabeh item disetujoni dening masyarakat klasifikasi utama
2.desain selaras kasedhiya.
Bahan: Baja bangunan kapal
Rampung: hot dip galvanis
bobot: Dawane 203:7.5kg, Dawane 216:7.7kg, Dawane 258:8.4kg
M.B.L nyukur: 500KN
M.B.L komprèsi: 800KN
Sertifikasi: Kabeh item disetujoni dening masyarakat klasifikasi utama
Cathetan: desain khusus kasedhiya
Cakupan pasokan (pengikat cotainer) kalebu ing ngisor iki:
D-ring, Lashing plate, Raised ISO Foundations, Dovetail foundations, Flush sockets, Sliding foundations, Guide cone, Guide blocks, Turnbuckles, Lashing rods, Extension rods, Manual twistlocks, Semi-otomatis twistlocks, Midlocks, Sliding twistlocks, Bridge fittings, Tumpukan Tunggal, Tumpukan Ganda, Tumpukan Gantung, DLL.





Panas Tags: Cone Numpuk Ganda, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.