Produk

Pondasi dobel plate

Pondasi dobel plate

Pondasi dobel plateYANGZHOU LIG MARINE MACHINERY CO.,LTD. wis spesialisasine ing desain lan Pabrik lashing laut lan peralatan ngangkat kanggo akèh taun.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pondasi dobel plate
YANGZHOU LIG MARINE MACHINERY CO.,LTD. wis spesialisasine ing desain lan Pabrik lashing laut lan peralatan ngangkat kanggo akèh taun. Wadah piring dobel ISO tunggal asring digunakake karo kerucut tunggal kanggo ndandani wadhah.

Detail Produk:
1. Bahan: Baja struktural
2. Tipe: Tipe Tunggal
3. Perawatan lumahing: Hot dip galvanis
4. Rampung: toko primer
5. Aplikasi: Wadhah, pengiriman
6. Bobot: 3,2kg
7. M.B.L nyukur: 420KN
8. Kabeh item sing mbuktekaken dening masyarakat klasifikasi utama

Ruang lingkup fitting wadah yaiku ing ngisor iki:
D-ring, Lashing plate, Raised ISO Foundations, Dovetail foundations, Flush sockets, Sliding foundations, Guide cone, Guide blocks, Turnbuckles, Lashing rods, Extension rods, Manual twistlocks, Semi-otomatis twistlocks, Midlocks, Sliding twistlocks, Bridge fittings, Tumpukan Tunggal, Tumpukan Ganda, Tumpukan Gantung, , DLL.





Panas Tags: Pondasi piring dobel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk