Produk

Elektrik Mooring Capstan

Elektrik Mooring Capstan

Electric Mooring Capstan Seri anchor capstan iki tundhuk karo aturan kanggo pambangunan lan klasifikasi kapal laut (CCS) lan kapal Kali Yangize.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Elektrik Mooring Capstan

Seri anchor capstan iki tundhuk karo aturan kanggo konstruksi lan klasifikasi kapal laut (CCS) lan kapal Kali Yangize. Lan digawe dening Hi-Sea Marine ing China, cocok kanggo digunakake ing kapal ing kali daratan utawa banyu pesisir. Seri anchor capstan iki nduweni area cilik ing dek.











Panas Tags: Electric Mooring Capstan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.