Produk

Jinis Eropa Bow Shackles
  • Jinis Eropa Bow ShacklesJinis Eropa Bow Shackles
  • Jinis Eropa Bow ShacklesJinis Eropa Bow Shackles
  • Jinis Eropa Bow ShacklesJinis Eropa Bow Shackles

Jinis Eropa Bow Shackles

Belenggu Belenggu Jinis EropaBelenggu busur jinis Eropa penting banget kanggo peralatan laut. Perusahaan kita duwe akeh pengalaman kanggo ngasilake produk iki. Kabeh ukuran kasedhiya lan regane kompetitif. Sugeng rawuh ing kontak karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis Eropa Bow Shackles

Belenggu busur jinis Eropa penting banget kanggo peralatan laut. Perusahaan kita duwe akeh pengalaman kanggo ngasilake produk iki. Kabeh ukuran kasedhiya lan regane kompetitif. Sugeng rawuh ing kontak karo kita.

Rincian:

1. Model: Tipe Eropa Bow Shackle
2. Bahan: baja karbon, baja paduan
3. Dianggo: hardware Marine
4. Perawatan lumahing: Listrik galvanis, panas dicelup galvanis
5. Ukuran: Ukuran sing beda kasedhiya
6. Packing: tas Gunny utawa karton lan pallet / dening requirments customer
7. Kaluwihan kita: jaminan kualitas, staf sing berpengalaman, layanan profesional, rega sing kompetitif, lsp.
8. Sertifikasi: ISO9001, CE, SGS
9. Cathetan: Spesifikasi lan tandha khusus bisa digawe miturut syarat pelanggan

Spesifikasi:

Ukuran

Bobot saben 100 PCS

WLL

mm

kg

kg

5

1.85

80

6

3.3

100

8

6.8

200

10

12.6

320

12

23

520

16

48.5

800

20

78

1100

22

126

1500

25

194

2100

28

291

3000

32

417

3500

38

655

5000

45

1213

7000

50

1698

8000

 

Panas Tags: Bow Shackles Tipe Eropa, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.