Produk

Blok Tali Flayt B

Blok Tali Flayt B

Flayt Rope Blocks B Kauntungan Produk: 1. Kualitas Puas 2. Rega Kompetitif 3. Pangiriman Cepet Layanan 4.7x24 jam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Flayt Rope Blocks B Keuntungan Produk:
1. Kualitas Marem
2. Rega Kompetitif
3. Pangiriman cepet
Layanan 4,7x24 jam

Packing lan Pangiriman:
1. Standar Ekspor Packing utawa Seaworthy Packing, yen sampeyan duwe syarat khusus, mangga nemtokake nalika priksaan.
2. Pangiriman Cepet, wektu pangiriman bisa rembugan nalika pesenan.
Carane Order?
1. Mangga ngandhani kita model, jinis utawa ukuran sing sampeyan butuhake.
2. Mangga ngandhani kita jumlah kanggo nggawe rega paling apik kanggo sampeyan.
3. Model Pangiriman: Pangiriman Udara utawa Laut.
4. Persyaratan khusus yen ana.

Blok Tali Flayt B
Kategori:Blok Kargo Baja
Rega Fob: Entuk Rega Paling Anyar Saiki

Panggonan Asal: China




Panas Tags: Flayt Rope Blocks B, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Related Produk