Produk

Pelampung Tambat Ngambang

Pelampung Tambat Ngambang

Floating Mooring BuoyMooring buoy minangka fasilitas mooring penting kanggo mooring kapal. Iki minangka peralatan mooring berbentuk silinder sing ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing ngisor banyu kanthi rantai jangkar. Pelampung tambatan terdiri dari ring tambatan, badan pelampung, rantai jangkar dan jangkar. Ring Mooring digunakake kanggo nggabungake kabel kapal lan nransfer pasukan mooring menyang ring baja saka rantai jangkar. Ring mooring duwe rong wujud: ring mooring tipe flat lan ring mooring tipe insert.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pelampung Tambat Ngambang

Pelampung mooring minangka fasilitas mooring penting kanggo mooring kapal. Iki minangka peralatan mooring berbentuk silinder sing ngambang ing permukaan lan nyambungake jangkar ing ngisor banyu kanthi rantai jangkar. Pelampung tambatan terdiri dari ring tambatan, badan pelampung, rantai jangkar dan jangkar. Ring Mooring digunakake kanggo nggabungake kabel kapal lan nransfer pasukan mooring menyang ring baja saka rantai jangkar. Ring mooring duwe rong wujud: ring mooring tipe flat lan ring mooring tipe insert.

Fitur Utama

1. Bisa nyuda tabrakan kanthi efektif ing antarane Kapal

2. Waterproof lan Anti-karat

3. Bahan Ramah Lingkungan

4. Umur dawa lan Gratis Pangopènan

5. Gedhe Buoyancy

6. Konstruksi Unsinkable

7. Bisa Diprodhuksi miturut Gambar lan Requirements Customer

8. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS






Panas Tags: Floating Mooring Buoy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation