Produk

Buoy Mooring Isi

Buoy Mooring Isi

Pelampung mooring sing diisi busa digawe saka baja lan busa sel tertutup. Konstruksi unsinkable iki bisa tahan aplikasi mooring paling angel lan lingkungan. Kita nyedhiyakake layanan desain, produksi lan pangolahan sampel pelampung mooring. Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Buoy Mooring Isi

Pelampung mooring sing diisi busa digawe saka baja lan busa sel tertutup. Konstruksi unsinkable iki bisa tahan aplikasi mooring paling angel lan lingkungan. Kita nyedhiyakake layanan desain, produksi lan pangolahan sampel pelampung mooring. Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Fitur utama:

1. Suitabel kanggo Marina, Port lan Aplikasi Coastal

2. Konstruksi Unsinkable

3. Desain lan Konstruksi entheng

4. Resistance Korosi Dhuwur

5. Gampang Operasi lan Kurang Biaya Pangopènan

6. Resistance Abrasi dhuwur

7. Kapasitas Nyerep Impact Dhuwur

8. Gedhe Buoyancy




Panas Tags: Foam Filled Mooring Buoy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation