Produk

Troli Monorel Geard

Troli Monorel Geard

GCL Geared Trolley/Geard Monorail Trolley​Produk Karakteristik: Kapasitas: 0.5-20 t Gampang luwes (kacang bunder) kanggo pas karo sawetara saka sudhut balok widths.Excellent rolling fitur amarga machined steek wheel dipasang ing prelubricated, bantalan werni encaosulatd.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

GCL Geared Trolley/Geard Monorel Trolley

Karakteristik produk:

Kapasitas: 0,5-20 t

Gampang luwes (kacang bunder) kanggo pas karo jembar balok.

Fitur rolling banget amarga setir steek machined dipasang ing prelubricated, bantalan werni encaosulatd.

Efisiensi dhuwur ing transmisi lan tarikan tangan minimal lan bisa lelungan kanthi radius cilik

Bisa digunakake ing trek lurus utawa mlengkung.

Cukup copot kacang mburi lan atur spacer.

Bisa diinstal utawa dibusak saka sembarang titik ing trek.





Panas Tags: Geard Monorail Trolley, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan