Produk

Blok Gin

Blok Gin

Kauntungan Produk Blok Gin: 1. Kualitas Puas 2. Rega Kompetitif 3. Pangiriman Cepet Layanan 4.7x24 jam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blok GinKaluwihan produk:
1. Kualitas Marem
2. Rega Kompetitif
3. Pangiriman cepet
Layanan 4,7x24 jam

Packing lan Pangiriman:
1. Standar Ekspor Packing utawa Seaworthy Packing, yen sampeyan duwe syarat khusus, mangga nemtokake nalika priksaan.
2. Pangiriman Cepet, wektu pangiriman bisa rembugan nalika pesenan.

Carane Order?
1. Mangga ngandhani kita model, jinis utawa ukuran sing sampeyan butuhake.
2. Mangga ngandhani kita jumlah kanggo nggawe rega paling apik kanggo sampeyan.
3. Model Pangiriman: Pangiriman Udara utawa Laut.
4. Persyaratan khusus yen ana.

Blok Gin
Kategori:Blok Kargo Baja
Rega Fob: Entuk Rega Paling Anyar Saiki

Panggonan Asal: China





Panas Tags: Blok Gin, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan