Produk

Blok Rantai Listrik Kacepetan Dhuwur

Blok Rantai Listrik Kacepetan Dhuwur

High Speed ​​Electric Chain BlockHigh speed chain elektrik hoist nduweni kaluwihan saka struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, dhuwur efisiensin lan prasaja pangopènan. Hoist listrik cocok kanggo penanganan material, instalasi peralatan, pertambangan, konstruksi teknik lan liya-liyane. Dadi bisa digunakake ing pabrik, tambang, tenaga listrik, situs konstruksi, dermaga lan gudang kanggo nginstal mesin, ngangkat barang, mbukak lan mbongkar kendaraan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blok Rantai Listrik Kacepetan Dhuwur

Hoist chain listrik kacepetan dhuwur nduweni kaluwihan struktur kompak, volume cilik, bobot entheng, pangopènan sing efisien lan gampang. Hoist listrik cocok kanggo penanganan material, instalasi peralatan, pertambangan, konstruksi teknik lan liya-liyane. Dadi bisa digunakake ing pabrik, tambang, tenaga listrik, situs konstruksi, dermaga lan gudang kanggo nginstal mesin, ngangkat barang, mbukak lan mbongkar kendaraan.

Detail produk:

1. Kapasitas minimal: 1T: kapasitas maksimal: 10T

2. dhuwur angkat standar: 3m

3. Sumber daya: 380V / 50HZ

4. Panggunaan: ngangkat, mbenakake, naleni, traksi lan liya-liyane.

5. Bagéan utama iku nganggo produk baja kualitas dhuwur kanggo njamin kekiatan.

6. Spesifikasi lan tandha khusus bisa digawe miturut kabutuhan pelanggan.

Kabar safety:

1. Mangga dipriksa pancingan, tali kawat, bantalan wheel lan aksesoris liyane sadurunge digunakake.

2. Aja ngluwihi bobot digunakake.

3. Aja mbabarake hoist ing udan utawa panggonan banget lembab.

4. Strictly nglarang wong kanggo bisa ing iku nalika digunakake.

5. Gear lan spring kudu maintained ajeg kanggo nyegah Gagal rem.

6. Mangga pilih tonnage cocok saka pamblokiran miturut bobot saka mbukak.





Panas Tags: Blok Rantai Listrik Kacepetan Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan