Produk

JCZ CZ Marine Axial Aliran Fan

JCZ CZ Marine Axial Aliran Fan

JCZ CZ Marine Axial Flow FanCZ seri penggemar aksial marine sing bisa nyebul hawa, udara segara sing ngemot uap uyah, lan hawa korosif sing ngandhut uap lenga lan uap asam jumlah cilik sing diasilake dening penguapan alam saka baterei. Padha cocok kanggo kabin. ventilasi udara uga ventilasi ketel, uga ditrapake kanggo papan liyane sing cocog.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JCZ CZ Marine Axial Aliran Fan

CZ seri marine sumbu penggemar saged ndamu online, segara online ngemot beluk uyah, lan hawa korosif kang ngandhut beluk lenga lan jumlahe cilik saka uap asam kui dening penguapan alam saka batteries.They cocok kanggo ventilasi online kabin uga. ventilasi boiler, padha uga ditrapake kanggo panggonan liyane cocok.

Penggemar dirancang lan diprodhuksi miturut GB / T11864-1990 Marine Axial Fan lan Norma Bangunan Kapal saiki.


Fitur

Omah iku jinis mbukak, mbalikke, anti-korosif, anti-swing, getaran-bukti lan resistance kejut.


Parameter kinerja

Saka CZ-30 nganti CZ-40 kanggo Referensi

Model

Laju aliran m3/jam

Tekanan total pa (mmH2O)

Tekanan statis pa (m H2O)

Kacepetan r / min

Model

Model

Bobot kg

Frekuensi Hz

Daya Kw

model

A

B

C

L

n

d

CZ-30A

1000 1200 1500 1800

320 300 270 200

310 290 240 170

2920

50

0.75

Y801-2-H

300

345

375

400

8

12

45

1200 1400 1800 2100

460 440 390 280

440 420 340 220

3500

60

CZ-30B

900 1000 1100 1200

350 290 270 240

290 230 200 160

2920

50

1050 1200 1300 1400

500 420 380 340

420 340 290 230

3500

60

CZ-35A

3000 3700 4500 5000

440 280 250 220

390 210 150 100

2920

50

1.1

Y802-2-H

350

395

425

450

8

12

56

3600 4400 5400 6000

630 400 350 320

560 300 210 140

3500

60

1.5

Y-90S-2-H

61

CZ-35B

1800 2400 3000 4000

410 360 260 220

360 310 200 70

2920

50

0.75

Y801-2-H

55

2100 2800 3600 4800

590 520 380 370

520 450 290 260

3500

60

1.1

Y802-2-H

56

CZ-40A

3500 4500 5000 6000

560 590- 560 500

510 520 460 390

2920

50

1.5

Y90S-2-H

400

445

475

500

12

12

73

4200 5400 6000 7200

780 840 800 720

510 520 460 390

2920

50

1.5

Y90S-2-H

76

CZ-40B

3000 4000 4500 5000

350 290 270 240

730 750 660 560

3500

60

2.2

Y90L-2-H

68

3600 4800 5400 6000

750 620 560 440

700 530 480 300

3500

60

2.2

Y90L-2-H

76



Struktur

Kipas kasebut digawe kanthi struktur motor sing dibangun. Impeller langsung dipasang ing poros motor. Impeller digawe saka paduan aluminium anti-korosif nalika omah dilas dening baja umum. Omah bisa digawe dadi siji integral utawa jinis mbukak lan motor dipasang ing setengah omah sing bisa dipindhah supaya bisa nyenengake kanggo ndandani situs lan ngganti suku cadang. Penggemar bisa dicocogake karo laut. AC motor saka 380v, 415v, 50Hz utawa 440v, 460v, 480v, 60Hz.

Panas Tags: JCZ CZ Marine Axial Flow Fan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation