Produk

JIS F 7220 Cast Iron Tipe Y Saringan

JIS F 7220 Cast Iron Tipe Y Saringan

JIS F 7220 Cast Iron Y Type StrainerY-jinis saringan biasane dipasang ing sisih welingan peralatan kayata klep kontrol hydraulic, klep overflow, klep overflow lan klep banyu meksa welingan kanggo mbusak impurities ing medium kanggo nglindhungi peralatan lan fittings pipe. standar JIS F7220-1996Test standar JIS 7200-1996Hydraulic test pressure: valve body -1.05MpaFlange size conforms to JIS B2220-5K

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JIS F 7220 Cast Iron Tipe Y Saringan
saringan Y-jinis biasane diinstal ing sisih welingan saka peralatan kayata klep kontrol hydraulic, klep overflow, klep kebanjiran lan klep banyu meksa welingan kanggo mbusak impurities ing medium kanggo nglindhungi peralatan lan fittings pipe.
Desain standar JIS F7220-1996
Test standar JIS 7200-1996
Tekanan uji hidrolik: awak katup -1.05Mpa
Ukuran flange cocog karo JIS B2220-5K

Bahan laut:
1. Besi tuang (FC200)
2. Bonet cast iron (FC200)
3. Layar saringan stainless steel (SUS304)
4. Gasket: non-asbes


Marine Cast Iron Y saringan JIS F7220 5K
Kategori:JIS Marine Strainer & Filter
Bahan: besi cor
Standar: JIS F7220
Sertifikat: Sertifikat Pabrik
Rincian kemasan: Kasus Kayu Lapis
Rega Fob: Entuk Rega Paling Anyar Saiki
Panggonan Asal: China


Daftar Ukuran Utama (mm):

DN d L D C Lubang (n-d) t H
20 20 200 85 65 4-12 14 127
25 25 225 95 75 4-12 14 155
32 32 260 115 90 4-15 16 164
40 40 280 120 95 4-15 16 180
50 50 320 130 105 4-15 16 208
65 65 350 155 130 4-15 18 253
80 80 373 180 145 4-19 18 268
100 100 390 200 165 8-19 20 286
125 125 410 235 200 8-19 20 295
150 150 430 265 230 8-19 20 318



Panas Tags: JIS F 7220 Cast Iron Y Type Strainer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation