Produk

JIS F 7373 Cast Rion 10K Swing Priksa Valves

JIS F 7373 Cast Rion 10K Swing Priksa Valves

JIS F 7373 Cast Rion 10K Swing Check Valves: Marine Cast Steel Screw Down Check Angle Valve uga bisa diarani Marine Cast Steel Angle SDNR Valve utawa SDNR Angle Valve. Iku cocok kanggo sistem pipe karo medium banyu seger, online & gas liyane, lenga lan uap karo suhu ora luwih saka 300 derajat Celcius.Design Standard: JIS F7471-1996Test Standard: JIS 7400-1996Hydraulic Test Pressure: Body-2.1Mpa , Kursi-1.54Mpa Ukuran flange miturut JIS B2220 -10K

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

JIS F 7373 Cast Rion 10K Swing Check Valves:
Marine Cast Steel Screw Down Check Angle Valve uga bisa diarani Marine Cast Steel Angle SDNR Valve utawa SDNR Angle Valve. Cocog kanggo sistem pipa kanthi banyu seger, hawa & gas liyane, lenga lan uap kanthi suhu ora luwih saka 300 derajat celcius.
Standar Desain: JIS F7471-1996
Test Standard: JIS 7400-1996
Tekanan Uji Hidrolik: Badan-2.1Mpa, Kursi-1.54Mpa
Ukuran flange miturut JIS B2220 -10K


Bahan utama:
1-Body: Baja Tuang (SC480)
2 Kursi: Perunggu (BC6) utawa Stainless Steel (2Cr13, SCS2)
3-Disc: Perunggu (BC6) utawa Stainless Steel (2Cr13, SCS2)
4-Stem: C3771BD (Kuningan) utawa SUS403
5-Bonet: Cast Steel (SC480)
6-Roda Tangan: Cast Iron (FC200)
7-Packing Gland: Perunggu (BC6) utawa Stainless Steel (2Cr13)

8-Gasket: non-asbes


Daftar Ukuran Utama (mm):

KODE IMPA Ukuran L D C t Ora ana bolongan bolt h H D2 Bobot (kg)
751201 50 220 155 120 16 4 19 270 160 17.9
751202 65 270 175 140 18 4 19 300 200 26
751203 80 300 185 150 18 8 19 310 200 29.8
751204 100 350 210 175 18 8 19 355 250 44.7
751205 125 420 250 210 20 8 23 415 280 70.3
751206 150 490 280 240 22 8 23 470 315 96.4
751207 200 570 330 290 22 12 23 565 355 159
751208 250 740 400 355 24 12 25 645 400 257
751209 300 840 445 400 24 16 25 735 450 370


Panas Tags: JIS F 7373 Cast Rion 10K Swing Check Valves, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan