Produk

Plat Segitiga Laut

Plat Segitiga Laut

Piring Segitiga Laut Piring segitiga laut yaiku piring baja sing digunakake kanggo tambatan laut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plat Segitiga Laut
Piring segi telu laut yaiku piring baja sing digunakake kanggo mooring.Permukaan piring segitiga diencerake tanpa burs utawa pinggiran sing cetha.
Plat Triangle utamané digawe miturut drawing.We customer bisa ngatur samubarang produk sing mbutuhake.
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita liwat e-mail utawa telpon.

Spesifikasi
1. Model Jeneng: Telung bolongan Triangle Plate
2. Bahan: Baja
3. Tipe: Hammer Forging
4. Deformasi Suhu: Hot Forging
5. Perlakuan lumahing: Anodizing
6. Ukuran: Gumantung ing Kebutuhan Pribadi Pelanggan
7. Sertifikat Pasokan: CCS, ABS, GL, LR, DNV, KR dll.

8.Customized Service kasedhiya











Panas Tags: Plate Segitiga Laut, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.