Produk

Pelampung Tambat

Pelampung Tambat

Mooring BuoySistem Mooring Buoy kasusun saka pirang-pirang pelampung baja. Konfigurasi sing tepat gumantung saka ambane banyu, syarat lapangan lan kahanan lingkungan. Biasane iku pola papat nganti wolung titik mooring sing digunakake kanggo moor tanker. Saben titik kasusun saka pelampung kaku sing dipasang ing dhasar segara kanthi ranté lan jangkar. Tujuan utama saben pelampung yaiku minangka titik anchoring kanggo kapal tanker. Pelampung kasebut ditambatake ing dhasar segara, mula kapal tanker kasebut ora nganggo jangkar dhewe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pelampung Tambat

Sistem Pelampung Tambat kasusun saka sawetara pelampung baja. Konfigurasi sing tepat gumantung saka ambane banyu, syarat lapangan lan kahanan lingkungan. Biasane iku pola papat nganti wolung titik mooring sing digunakake kanggo moor tanker. Saben titik kasusun saka pelampung kaku sing dipasang ing dhasar segara kanthi ranté lan jangkar. Tujuan utama saben pelampung yaiku minangka titik anchoring kanggo kapal tanker. Pelampung kasebut ditambatake ing dhasar segara, mula kapal tanker kasebut ora nganggo jangkar dhewe.
Saben buoy duwe perakitan hawser chain liwat tengah unit buoy, mungkasi ing chainstopper ing kelompok. Pelampung kasebut biasane dipasang karo pancing rilis cepet pindho kanggo medhot sambungan kanthi cepet saka tanker. Hawsers disambungake menyang gandhewo utawa buritan saka tanker ing siji mburi lan kanggo pancing release cepet saka pelampung ing mburi liyane.
Sawise mooring menyang buoys, tanker bisa miwiti (mati) loading kanthi nyambungake tali selang subsea menyang manifold kapal. Pucuk liyane saka selang selang nyambung menyang PipeLine End Manifold (PLEM), dipasang ing dhasar segara utawa pipa liyane sing nransfer produk menyang utawa saka instalasi apa wae sing ana ing pesisir utawa lepas pantai. Yen tanker ninggalake berth, tali selang bakal dilebokake ing dhasar segara, kanggo dijupuk maneh nalika tanker sabanjure teka.

Atur jangkar- Tatanan jangkar dipasang kanggo nyambungake pelampung menyang dhasar segara. Kanggo saben buoy, petungan prilaku dinamis prédhiksi prilaku buoy kanggo macem-macem angin, gelombang lan kahanan saiki. Petungan kasebut nemtokake susunan sikil jangkar sing paling optimal, lan ukuran macem-macem komponen sikil jangkar.
Komponen dhasar sikil jangkar yaiku:

  • Jangkar utawa tumpukan, gumantung saka data lemah, kanggo nyambungake sikil jangkar menyang dhasar segara
  • Rantai jangkar
  • Chainstoppers kanggo nyambungake chain menyang buoy














Panas Tags: Mooring Buoy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan