Produk

Offshore Oil Platform Mooring Chain

Offshore Oil Platform Mooring Chain

Rantai Mooring Platform Minyak OffshoreRantayan mooring platform minyak lepas pantai digunakake kanggo ndandani prau ing segara lan supaya ora obah. Rantai mooring lepas pantai ditrapake kanggo sistem produksi minyak laut, platform pengeboran semi submarine, struktur mooring titik siji, fasilitas panyimpenan lan fasilitas panyimpenan ngambang. Rantai mooring kita duwe fitur ing ngisor iki: kekuatan dhuwur, ketangguhan sing apik, tahan karat, anti lemes, tahan nyandhang , kinerja mlengkung kadhemen banget lan kinerja welding.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Offshore Oil Platform Mooring Chain

Rantai mooring platform minyak lepas pantai digunakake kanggo ndandani prau ing segara lan supaya ora obah. Rantai tambatan lepas pantai bisa ditrapake kanggo sistem produksi minyak laut, platform pengeboran semi submarine, struktur tambatan titik tunggal, fasilitas panyimpenan lan panyimpenan produksi ngambang.

Rentengan mooring kita duwe fitur ing ngisor iki: kekuatan dhuwur, kateguhan apik, resistance karat, anti lemes, nyandhang resistance, kinerja mlengkung kadhemen banget lan kinerja welding.

Spesifikasi Offshore Mooring Chain

1. Kelas: R3, R3S, R4

2. Diameteripun Chain: 34mm~162mm

3. Beban Tension: 745kN~17596kN

4. Beban Pegat: 1065kN~22321kN

5. Bahan: R3, R3S, R4 Kualitas Mooring Chain Steel

6. Sertifikat: CCS, ABS, BV, DNV, GL, KR, LR, NK, RINA lsp.

7. Service Customized kasedhiya




Panas Tags: Offshore Oil Platform Mooring Chain, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.