Produk

Ricotto Blok

Ricotto Blok

Ricotto Blocks1.Kualitas Puas2.Rega Kompetitif3.Pangiriman Cepet Layanan 4.7x24 jam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ricotto Blok
1. Kualitas Marem
2. Rega Kompetitif
3. Pangiriman cepet
Layanan 4,7x24 jam


Packing lan Pangiriman:

1. Standar Ekspor Packing utawa Seaworthy Packing, yen sampeyan duwe syarat khusus, mangga nemtokake nalika priksaan.
2. Pangiriman Cepet, wektu pangiriman bisa rembugan nalika pesenan.
Carane Order?
1. Mangga ngandhani kita model, jinis utawa ukuran sing sampeyan butuhake.
2. Mangga ngandhani kita jumlah kanggo nggawe rega paling apik kanggo sampeyan.
3. Model Pangiriman: Pangiriman Udara utawa Laut.
4. Persyaratan khusus yen ana.
Katrangan / ukuran bisa uga beda karo barang, hubungi kita nalika pesen.

Anchor Boom Blok
Kategori:Blok Kargo Baja
Rega Fob: Entuk Rega Paling Anyar Saiki

Panggonan Asal: China






Panas Tags: Blok Ricotto, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan