Produk

Skylight

Skylight

China Skylight:Standar: CB/T487-1999Iku digunakake ing dek kapapar superstructure utawa omah dek.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Skylight:

Standar: CB/T487-1999
Iki digunakake ing dek ekspos saka superstruktur utawa omah dek.

Bahan: Caron Steel

Tipe:

Tipe C-Engsel ing sisih dawa (sisih dawa dibukak / ditutup)

Tipe D-Engsel ing sisih cendhak (sisih cendhak mbukak / ditutup)

Daftar Ukuran Utama (mm):


Katrangan / ukuran bisa uga beda karo barang, hubungi kita nalika pesen.

Panas Tags: Skylight, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.