Produk

Stainless Steel POOL Jangkar Tipe N

Stainless Steel POOL Jangkar Tipe N

China Stainless Steel Pool Anchor Type N: Stainless Steel Pool Anchor Tipe N yaiku saka 20KGS nganti 300KGS, digunakake kanggo prau utawa yacht.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Stainless Steel POOL Jangkar Tipe N:
Stainless Steel Pool Anchor tipe N saka 20KGS kanggo 300KGS, digunakake kanggo prau utawa yacht.

Bahan: SS 316

Bobot: 20KGS nganti 300KGS.

130KGS Pool N Jangkar



Hubungi kita kanggo rincian liyane.
Panas Tags: Stainless Steel POOL Jangkar Tipe N, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Daftar Harga, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.