Produk

Tipe A Buoy Shackle
  • Tipe A Buoy ShackleTipe A Buoy Shackle
  • Tipe A Buoy ShackleTipe A Buoy Shackle

Tipe A Buoy Shackle

Buoy shackle yaiku belenggu sing nyambungake rantai jangkar kanggo nambat kapal menyang buoy. Belenggu pelampung ana rong jinis: jinis A lan jinis B. Belenggu pelampung Tipe A duwe sikil loro ing awak sing disambungake kanthi strut. Jinis belenggu disambungake menyang tautan umum rantai jangkar kanthi jinis kenter gabung.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Buoy Shackle Tipe A
Buoy shackle yaiku belenggu sing nyambungake rantai jangkar kanggo nambat kapal menyang buoy. Belenggu pelampung ana rong jinis: jinis A lan jinis B. Belenggu pelampung Tipe A duwe sikil loro ing awak sing disambungake kanthi strut. Jinis belenggu disambungake menyang tautan umum rantai jangkar kanthi jinis kenter gabung.
Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis rantai jangkar lan aksesoris rantai jangkar liyane. Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Spesifikasi
1. Tipe Model: Pelampung Shackle Tipe A
2. Bahan: Baja
3. kelas 2 & amp; kelas 3
4. Diameter nominal kanggo Chains: 38mm kanggo 90mm
5. Bobot: 28kg kanggo 345kg
6. Perawatan: Selehake palsu utawa Cast
7. lumahing: Hot Dip Galvanized, Warna Self
8. Ukuran: Gumantung ing Requirement Customer
9. Sertifikat: CCS, ABS, BV, DNV, KR, RINA dll.

10. Produksi Standar utawa Customized kasedhiya


Panas Tags: Tipe A Buoy Shackle, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas dhuwur, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Related Produk