Produk

US Type Wire Rope Open Spelter Socket

US Type Wire Rope Open Spelter Socket

US Type Wire Rope Open Spelter SocketWire Rope spelter socket digunakake ing terminal tali kawat, sing asring disambungake karo shackle tipe C lan rantai angkat. Ing basis saka tali kawat, tingkat efektif saka sambungan antarane tali kawat lan soket spelter punika 100%. Nduwe kinerja safety lan keuntungan ekonomi sing paling apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

US Type Wire Rope Open Spelter Socket

Soket spelter Wire Rope digunakake ing terminal tali kawat, sing asring disambungake karo shackle jinis C lan rantai angkat. Ing basis saka tali kawat, tingkat efektif saka sambungan antarane tali kawat lan soket spelter punika 100%. Nduwe kinerja safety lan keuntungan ekonomi sing paling apik.

Detail Produk:

1. Model: Wire Rope Open Spelter Socket

2. Bahan: Baja Paduan utawa Baja Karbon

3. Teknologi: Drop Forged

4. lumahing: Hot Dip Galvanized

5. Dianggo: Wire Rope Fitting

6. Ukuran: 6mm-102mm

7. Packaging: Gunny Bag utawa Caron banjur ing Steel Pallet

8. Spesifikasi Khusus lan Tandha bisa digawe miturut Requirements customer.


Spesifikasi:

Kode Tali Dia. MBL Bobot A D G M
mm ing. ton kg mm mm mm mm
SH-01

6-7

1/4 4.5 0.5 115.8 18 17.5 33.3
SH-02 8-10 5/16-3/8 12 0.59 122.9 20 20.6 38.1
SH-03 11-13 7/16-1/2 20 1.02 141.2 26 23.9 47.8
SH-04 14-16 9/16-5/8 27 1.63 171.5 30 28.7 57.2
SH-05 18 3/4 43 2.64 201.7 35 31.8 66.6
SH-06 20-22 7/8 55 4.38 235 41 38.1 79.5
SH-07 24-26 1 78 7.03 268.2 51 44.5 95.3
SH-08 28-30 1-1/8 92 9.75 300 57 50.8 104.7
SH-09 32-35 1-3/8 136 14.1 335 64 57.2 120.7
SH-10 38 1-1/2 170 21.4 384 70 69.9 136.7
SH-11 40-42 1-1/5 188 24.9 412.8 76 76.2 146.1
SH-12 44-48 1-7/8 268 37.2 463.6 89 79.5 165.1
SH-13 50-54 2-1/8 291 59 546.1 95 95.3 177.8
SH-14 56-60 2-1/4 360 76 596.9 108 101.6 196.9
SH-15 64-67 2-5/8 424 114 647.7 120 114.3 215.9
SH-16 70-73 2-3/4 511 143 692.2 127 124 228.6
SH-17 75-80 3-1/8 563 172 736.6 133 133.6 241.3
SH-18 82-86 3-1/4 722 197 784.4 140 146.1 254
SH-19 88-92 3-1/2 779 255 844.6 152 165.1 273.1
SH-20 94-102 3-3/4-4 875 355 920.8 178 184.2 317.5



Panas Tags: US Type Wire Rope Open Spelter Socket, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.