Produk

Gandheng Scuttle Sisih Tetep karo Deadlight

Gandheng Scuttle Sisih Tetep karo Deadlight

Scuttle Sisih Tetep Dilas karo DeadlightKategori:Jendela Laut

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gandheng Scuttle Sisih Tetep karo Deadlight
Kategori:Jendela Laut
Bahan: Baja, Aluminium utawa Tembaga
Standar: GB / T14413-93
Sertifikat: CCS, BV, ABS, GL, LR, DNV, NK, RINA, KR, IRS

Side Scuttles kanggo Kapal Details:
Standar: GB / T14413-93

Iki uga diarani minangka porthole, bahan kasebut bisa dadi aluminium, tembaga utawa baja, digunakake kanggo kapal laut lan kapal perang, uga bisa digunakake kanggo kapal darat.

Scuttle sisih bisa nganggo utawa tanpa lampu mati, lampu mati uga diarani tutup badai.

1. Dhaptar model scuttle sisih lan karakteristik utama ruang lingkup

Katrangan / ukuran bisa uga beda karo barang, hubungi kita nalika pesen.

Panas Tags: Welded Fixed Side Scuttle karo Deadlight, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.