Produk

WEXD Low gangguan Side wall Axial Flow Fan

WEXD Low gangguan Side wall Axial Flow Fan

WEXD Low noise Side wall Axial Flow FanWEXD seri penggemar kasusun saka maju Sapuan agul-agul maju lan motor penggemar khusus saka swara kurang rotor njaba utawa rotor njero. Iku drive langsung. Desain kothak kothak gampang dipasang ing tembok beton, tembok bata utawa panel tembok ditekan baja ringan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

WEXD Low gangguan Side wall Axial Flow Fan

Penggemar seri WEXD kasusun saka bilah maju sing maju lan motor penggemar khusus saka rotor njaba utawa rotor njero. Iku drive langsung. Desain kothak kothak gampang dipasang ing tembok beton, tembok bata utawa panel tembok ditekan baja ringan. Struktur tutup udan kothak iku tenan lan katon apik. Nduwe fitur swara sing sithik, volume udara sing gedhe, bisa dipercaya, sawetara parameter kinerja lan gampang dipasang. Iki digunakake digunakake ing ventilasi sidewall bengkel pabrik lan tambang, proyek konstruksi sipil lan komersial. Miturut syarat ngirim medium, bisa digawe dadi jinis tahan karat (WEXD-F) lan jinis anti-bledosan.


Penggemar seri WEXD umume digunakake ing hawa exhaust tembok sisih lan dilengkapi tutup udan 45 ° (utawa 60 ° digawe khusus) lan jaring anti serangga (bisa nyegah serangga menyang bengkel sawise cahya ing wayah wengi). Miturut syarat, bisa digawe model penggemar sidewall HY-DWSP lan dilengkapi tutup udan 45 ° (nyegah angin, udan, bledug) lan jaring anti serangga (bisa nyegah serangga menyang bengkel sawise cahya ing wayah wengi).

Aksesoris opsional: damper udara backdraft jinis gravitasi (bisa mesthekake kanggo ngisolasi bengkel saka njaba nalika penggemar mati), mangga nemtokake nalika pesen.


Parameter kinerja:

Model Kacepetan
(r/min)
daya
(Kw)
Tegangan
(V)
Volume Udara
(m3 / jam)
Tekanan
(Pa)
WEXD-250D4 1450 0.06 380 1700 50
WEXD-250E4 1450 0.06 220 1500 50
WEXD-300D4 1450 0.09 380 1800 50
WEXD-300E4 1450 0.09 220 1600 50
WEXD-350D4 1450 0.12 380 2800 50
WEXD-350E4 1450 0.12 220 2200 45
WEXD-400D4 1450 0.18 380 3800 50
WEXD-400E4 1450 0.18 220 3600 50
WEXD-450D4 1450 0.25 380 6500 50
WEXD-450E4 1450 0.25 220 6300 50
WEXD-500D4 1450 0.37 380 7800 50
WEXD-500E4 1450 0.37 220 7600 50
WEXD-550D4 1450 0.55 380 9300 50
WEXD-550E4 1450 0.55 220 8300 50
WEXD-600D4 1450 0.75 380 12500 100
WEXD-650E4 1450 1.1 220 16500 100





Panas Tags: WEXD Low noise Side wall Axial Flow Fan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Advanced, High quality, Buy, Quality, Price, Price list, Quotation