Produk

Pemasangan Jembatan Wadah

Pemasangan Jembatan Wadah

Container Bridge FittingContainer fitting digunakake kanggo horisontal utawa vertikal nyambungake wadhah jejer ndhuwur kanggo nyebar mbukak peralatan lashing utama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemasangan Jembatan Wadah
Container fitting digunakake kanggo horisontal utawa vertikal nyambungake wadhah jejer ndhuwur kanggo nyebar mbukak saka peralatan lashing utama. Cara nggunakake bridge fitting iku prasaja. Sampeyan mung kudu masang loro mburi bridge pas menyang bolongan saka wadhah sudhut fittings, banjur nguripake nut nyetel kanggo tegang nyambungake wadhah.

Detail Produk:
1. Material: baja casting kualitas dhuwur
2. Tipe: Singletype
3. Bobot: 4.5KG, 5KG
4. Rampung: toko primer
5. Aplikasi: Wadhah, pengiriman
6. Dawane: 260mm / 380mm
7. Desain khusus kasedhiya
8. Kabeh item sing mbuktekaken dening masyarakat klasifikasi utama

Ruang lingkup fitting wadah yaiku ing ngisor iki:
D-ring, Lashing plate, Raised ISO Foundations, Dovetail foundations, Flush sockets, Sliding foundations, Guide cone, Guide blocks, Turnbuckles, Lashing rods, Extension rods, Manual twistlocks, Semi-otomatis twistlocks, Midlocks, Sliding twistlocks, Bridge fittings, Tumpukan Tunggal, Tumpukan Ganda, Tumpukan Gantung, , DLL.











Panas Tags: Pemasangan Jembatan Kontainer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Maju, Kualitas Tinggi, Tuku, Kualitas, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.